fbpx
Nu 10% korting op elk websitepakket. Vraag vandaag nog je offerte aan!

Zo vinden nieuwe klanten jou sneller

met het Zoekwoorden pakket
Vraag aan

Hoe werken zoekwoorden?

Met het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek en het gebruiken van de juiste trefwoorden scoor je hoger in zoekmachines met de zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt. 

Wie wil nou niet hoger scoren?
Zelf kan je ongeveer wel bedenken welke woorden het zijn, maar hoe vaak worden deze al gebruikt? Kan je er wel mee scoren? Hoe fijn is het als je het zeker weet.

Juiste trefwoorden met zoekwoordenonderzoek

Weten welke zoekwoorden je moet gebruiken op jouw website om hoger te scoren in een zoekmachine als Google. Daarvoor is het zoekwoordenonderzoek. Jij geeft aan welke woorden en termen voor jouw onderneming belangrijk zijn. Wij gebruiken deze woorden (of combinaties) als input voor het onderzoek.

Optimaliseren van pagina’s

Tijdens een telefonisch interview stelt onze SEO specialist een aantal vragen om een goede indruk te krijgen van jouw bedrijf, jouw diensten of producten. Ook komt aan bod wat je wilt bereiken met de website bij je doelgroep. Inclusief een korte brainstorm over zoekwoord combinaties.

Vanuit de uitkomsten van het zoekwoordenonderzoek optimaliseren wij de meta informatie van de homepagina en van twee van jouw product- of dienstpagina’s.

Zoekwoordenpakket

300,-

Zoekwoorden onderzoek:
• Interview voor input onderzoek
• Uitvoeren zoekwoorden onderzoek

Optimaliseren drie webpagina´s:
• Optimalisatie van metateksten op home
• Optimalisatie van metateksten op twee product- of dienstpagina’s

Bekijk alle diensten hier

Kun je ook hulp gebruiken bij het maken van geschikte invulling voor jouw website? Of wil je nog beter en professioneel zichtbaar zijn met jouw bedrijf? Ook daarvoor kun je de Yelloweb specialisten inschakelen.

Start een chat
Kan ik je helpen?
Stuur ons een bericht via whatsapp!