fbpx

Een website boordevol keukeninspiratie

voor Keukenstudio Beukhof

“Nu kan ik mijn klanten nog beter van dienst zijn”

“Ik vind het belangrijk om mijn dienstverlening voor mijn klanten helder in beeld te brengen. Zo weten mijn klanten waar ze aan toe zijn en wat ik te bieden heb. Projectbegeleiding van A tot Z. Daarbij staat de persoonlijke touch in combinatie met professionaliteit centraal. Met deze website is dit goed gelukt en daar ben ik erg blij mee. Mijn keukenprojecten kan ik goed laten zien. Of het nu gaat om gerealiseerde of geplande projecten, de klant ziet direct wat ik voor ze kan betekenen.”

Frans Beukhof, Keukenstudio Beukhof.

 

Goed zichtbaar op alle apparaten

De doelgroep bekijkt de website op allerlei verschillende apparaten. De pagina’s zijn dan ook geoptimaliseerd voor een goede weergave op desktop, tablet of mobiel

Uitgelicht
Inspiratie: De bezoeker kan direct zoeken op de gewenste stijl.
Projecten: Een overzichtelijke weergave van verschillende projecten.

 

De homepagina laat zien waar Keukenstudio voor staat en voorziet in de mogelijkheid om contact op te nemen. De website bestaat verder uit inspirerende pagina’s waarbij gebruik gemaakt wordt van grote visuals en informatieve pagina’s met afwisselende teksten en afbeeldingen.
Bekijk de website.

Ook toe aan een nieuwe website?

Wil jij jouw bedrijf en dienstverlening ook goed laten zien aan je doelgroep? Laat je inspireren door de designs en kies het pakket dat bij je past.