fbpx

De juiste vertaling voor Benescript

Een ambachtelijke case

Je zou het bijna vergeten, maar er zijn nog beroepen waarin taal er echt toe doet. Waar de ‘punt’ of ‘komma’ op juiste plek moet staan.

Dieta is een echte taalpuzzelaar. Ze heeft ruime ervaring in het vertalen van juridische documenten voor onder andere advocaten- en notariskantoren.

Voor Dieta hebben wij een website gerealiseerd, en haar wensen vertaald naar dit strakke ontwerp. Met haar nieuwe website kan ze perfect laten zien wie ze is en wat ze doet.

 

 

Mobiele versie

Iedere Yellowebsite die wij maken werkt responsive.

Tijdens het maken van de desktop website werken we direct aan de mobiele en tablet versie. Deze maken we dusdanig, dat ze het functionele design van de desktop versie goed behouden.
Zo zorgen we ervoor dat uw website op ieder device optimaal werkt.

“Ik ben heel blij met het eindresultaat”

‘Ik liep al een tijdje rond met het idee om een website te laten maken als online visitekaartje, zodat potentiële klanten mij kunnen vinden en kunnen zien welke diensten ik aanbied. Ik ben heel blij met het eindresultaat. De mensen van Yello hebben een mooie en overzichtelijke website gemaakt. Op basis van de tekst die ik heb aangeleverd, hebben ze creatieve citaten bedacht voor bovenaan elke pagina. Zo is in één oogopslag duidelijk dat ik een juridisch vertaler ben die nauwkeurig werkt, kwaliteit levert en houdt van haar vak. En dat is precies de bedoeling. Bedankt Yello!’

Dieta Malestein, Benescript.

 

Kom meer te weten over werken bij Yelloweb

Wil jij jouw skills verder ontwikkelen en meegroeien bij een inspirerend groeiend bedrijf? 
Proef de sfeer en kom langs.