Veelgestelde vragen (FAQ)

Onze 10 meest gestelde vragen

Voor wie is Yelloweb?

Yelloweb is er voor de (kleine) ondernemer die goed voor de dag wil komen. Yelloweb biedt betaalbare oplossingen voor iedere ondernemer. Wij hebben voor websites, content creatie en online marketing aantrekkelijke tarieven.

Hoe krijg ik mijn eigen website?

Zodra jij een abonnement hebt gekozen dat bij jou past gaan wij aan de slag met het bouwen van jouw website! Voordat wij een website met een mooi webdesign voor jou maken hebben wij natuurlijk eerst een telefonisch intake gesprek. Zo leren we elkaar eerst even kennen.

Hoe verloopt het proces van start naar oplevering?

Wij zullen regelmatig met jou via de mail en telefonisch contact hebben om jouw eisen en wensen in het project te verwerken. Dit hebben wij helemaal gestroomlijnd zodat jij zo goed mogelijk geholpen wordt.  Bij vragen zijn wij elke werkdag te bereiken van 09:00 tot 17:00 via de mail, telefoon of chat!

Hoe lang duurt het voordat mijn website af is?

Wij kunnen de website binnen enkele dagen gereed hebben. De livegang hangt voor een deel van jezelf af. Wij hebben al mooie designs gemaakt die als basis dienen voor jouw website (*bekijk ze hier*). Als wij samen een keuze hebben gemaakt uit een van onze designs gaan wij hem samen met jouw tekst, afbeeldingen en kleuren vullen naar één geheel dat bij jouw bedrijf past.

 

Moet ik zelf input aanleveren voor mijn website of regelt Yelloweb alles?

Team Yelloweb heeft al veel mooie designs voor jou ontworpen. Jij levert eenvoudig een aantal gegevens en je huisstijl aan. Als je kiest voor het Full service abonnement lever je ook jouw teksten en afbeeldingen aan.

Hoe wordt mijn website gemaakt?

Yelloweb bouwt jouw site in een ‘Control Management System’ (CMS). Het CMS waar wij mee werken heet WordPress.

Kan ik de gehele website uit handen geven zodat ik er geen werk meer aan heb?

Ja, dat kan bij Yelloweb. Als je kiest voor het Full service abonnement plaatsen wij ook jouw teksten en afbeeldingen. Als je nog hulp nodig hebt bij het schrijven van teksten dan hebben wij echte tekstschrijvers die hierin gespecialiseerd en aan ons verbonden en jou hierbij kunnen helpen.

Ik heb al een website. Kunnen jullie deze ook aanpassen?

Dat hangt erg van je website af. Wij zijn gewend om te werken in WordPress. Wellicht kunnen wij jou wensen verwerken in je huidige website. Stuur ons een *bericht* en laten we kennismaken. We staan elke werkdag van 09:00 tot 17:00 voor je klaar!

Maken jullie ook webshops?

Wij kunnen hierbij helpen. Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kan ik bij Yelloweb ook mijn webhosting afnemen?

 Jazeker.  Wij hosten al onze websites bij een grote, veilige en internationale hostingpartij met razendsnelle verbinding.

Meer weten?

Wil je nog meer weten? Wij hebben alle informatie op een rijtje gezet en in één duidelijk
overzicht op onze kennisbank geplaatst.

×

Support Chat

Laat hier jou vraag achter

× Vragen?