fbpx
Nu 10% korting op elk websitepakket. Vraag vandaag nog je offerte aan!

Zichtbaar op de grootste netwerken

met het Social Media pakket
Vraag aan

Social media met de juiste uitstraling

De social media kanalen zijn ook zeer geschikt om je doelgroep te bereiken en je bedrijf op een laagdrempelige manier te laten zien. 

Een professioneel passende LinkedIn-, Instagram- of Facebookpagina die past bij jouw website en de uitstraling van je bedrijf is een must en belangrijk om goed ingericht te hebben. 

Je social media pagina’s er goed uit laten zien kost vaak veel tijd. Wij creëren voor jou de banners vanuit de stijl van de website en zorgen zo voor uniforme uitstraling.

Het nut van Social Media 

Je kunt je artikelen en berichten (posts)  op je social media kanalen plaatsen om je kennis en kunde te delen maar ook proberen contact te leggen zonder direct sales te ‘pushen’. 

Social media is ook een goede plek om acties te delen met je klanten, mensen bezoeken social media kanalen vaak even tussen hun werk door voor leuke afleiding.  Zo bereik je je doelgroep op een luchtige manier.

Social Media pakket

250,-

Creatie banners voor social pagina’s:
• LinkedIn
• Facebook
• Instagram

Instructie voor plaatsen van de banners op de drie verschillende social media kanalen

Waar kunnen wij je verder mee helpen?

Kun je ook hulp gebruiken bij het maken van geschikte invulling voor jouw website? Of wil je nog beter en professioneel zichtbaar zijn met jouw bedrijf? Ook daarvoor kun je de Yelloweb specialisten inschakelen.

Start een chat
Kan ik je helpen?
Stuur ons een bericht via whatsapp!