fbpx
Nu 10% korting op elk websitepakket. Vraag vandaag nog je offerte aan!

Red Pepper

Laat je bedrijf online beter scoren!

Méér marketing!

€ 2.450,-

Hosting en onderhoud: € 19,00
per maand.

Wil je meer resultaat halen uit je website? Met dit Red Pepper pakket kun je jouw doel sneller bereiken. Je voegt meer marketing toe als je kiest voor Red. De Yelloweb specialisten brengen jouw website een stap verder.


Inhoud: Green Pepper + extra’s t.w.v. € 720,-
Extra’s: Sales Pakket (Salespagina + Chatfunctie + Actiebanner) + 5 gevulde pagina’s extra + 3 stockfoto’s extra

Inhoud Red Pepper Pakket

Inhoud Red Pepper Pakket

Telefonische Intake

In een gesprek van 30-45 minuten nemen wij de tijd om een goed beeld te krijgen van jouw bedrijf en jouw wensen voor de website. Dit kan met Zoom of per telefoon. Wat jij wilt.

Mobielvriendelijk

Jouw website wordt goed weergegeven op alle mobiele apparaten. Van computer tot smartphone. Je krijgt de beste weergave van jouw website op elke mogelijke manier.

12 pagina's gevuld door Yelloweb

Lever jouw eigen tekst + afbeelding aan en wij vullen de eerste 12 pagina’s vast voor jou. Jij weet waar jij goed in bent en wij tonen dit op de beste manier. Heb je behoefte aan meer pagina’s? Geen probleem. Na oplevering kun je zelf onbeperkt pagina’s aanmaken en toevoegen aan je website.

8 professionele stockfoto's

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Daarom kiezen onze designers samen met jou 8 mooie professionele stockfoto’s uit. Zo krijgt de website de uitstraling die past bij jouw bedrijf.

WordPress-CMS beheersysteem

Met WordPress krijg je het meest gebruikte en één van de beste beheersystemen ter wereld. De juiste keuze voor kwaliteit, stabiliteit en veiligheid.

Inclusief basisfunctionaliteiten

Tekst editor, eenvoudig zelf pagina’s aanmaken, zoekfunctie, fotogalerij, teampagina, formulieren aanmaken, blogmogelijkheid (ook voor nieuws), social share module, contactpagina, google maps module, portfolio module (toon je werk en projecten).

Inclusief Yoast SEO-tool

Deze veelgebruikte tool voor zoekmachine optimalisatie (SEO) integreren wij in je website, zodat jij je website beter vindbaar  kan maken.

Google Analytics integratie

Wij koppelen Google Analytics zodat je inzicht krijgt in de bezoekers van jouw website. Hierdoor kun jij beter beoordelen hoe jouw content, producten en andere diensten presteren.

Zoekwoorden pakket

Met het Zoekwoorden Pakket gebruik je de juiste zoekwoorden op je website. Het zoekwoordenonderzoek + meta-omschrijvingen voor de homepagina en twee product/dienstpagina’s zorgen voor een betere leesbaarheid van zoekresultaten.

Sales Pakket

Met een Sales pakket kun je middels een actiebanner een specifieke dienst of bepaald product extra uitlichten waardoor deze extra opvalt bij bezoekers van jouw website. I.c.m. met een chatapp kun je de bezoeker vervolgens direct te woord staan.

Technisch geoptimaliseerd voor Google

De techniek en structuur van de website zorgt ervoor dat website goed uitgelezen kan worden door Google en andere zoekmachines, waardoor je website beter vindbaar is.

1 correctieronde

Nadat wij de website voor jou hebben gemaakt lopen we samen alle pagina’s door en zetten de puntjes op de ‘i’ voor het beste resultaat.

SSL-beveiliging

Het slotje in het adresbalk waarmee je kan zien dat je in een veilige webomgeving bent. Ook jouw website wordt voorzien van deze SSL-beveiliging.

Sitespeed: Snel

Je wilt niet dat je bezoekers moeten wachten voordat ze iets te zien krijgen. Jouw website wordt direct getoond en laadt snel.

Hosting & onderhoud

  • Eigen domeinnaam (verhuizen of nieuw) 
  • 5.000 MB websitehosting (excl. e-mailhosting) 
  • Dagelijkse backups 
  • Periodieke functionele updates 
  • Beveiligingsupdates 
  • NL Handleiding in het CMS verwerkt

Live binnen 4 weken

Door onze unieke werkwijze en aanpak zijn wij samen met jou in staat om jouw website in 4 weken online en startklaar te hebben.

Klaar in 3 stappen

Met onze speciaal ontwikkelde aanpak is jouw website klaar in 3 stappen. Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij alles voorbereid.

 

1. Kies je pakket
Wil je een goede basis of ga je voor een uitgebreide website. Kies het pakket dat het beste bij je past en vraag je offerte aan.

2. Kies je design
Wij nemen contact met je op om jouw wensen door te nemen. Samen kiezen we het meest geschikte design voor jouw website.

3. Wij maken jouw website
Jij levert je input (tekst en afbeeldingen) aan en wij maken jouw website gereed.

Waarom een website van Yelloweb

Een professionele website verdient zichzelf terug

Laat jouw website nu zien waar jij goed in bent?
Of verdient het nog de nodige aandacht? Yelloweb realiseert voor jou een website die gericht is op groei.

Keuze uit meer dan 100 designs

De mooiste designs voor elke type onderneming of organisatie. Wij gieten het design in jouw huisstijl. Logo, kleuren en lettertypen worden geïntegreerd. Met jouw teksten en foto’s maken wij er een website van die helemaal aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf. Heb je nog geen passende teksten of fotografie of kom je er zelf niet uit? Ook daarvoor hebben wij een team aan Yelloweb experts voor je klaarstaan.

Eenvoudig in gebruik

Snel en eenvoudig je website aanpassen en beheren. Met het gebruiksvriendelijke CMS van WordPress in combinatie met de handige Pagebuilder Divi. Je kunt zelf pagina’s maken en toevoegen aan je website.

Snel online

Door onze unieke aanpak zijn wij samen met jou in staat om je website in twee weken online en startklaar te hebben. Het enige wat jij hoeft te doen, is het aanleveren van jouw logo, teksten en foto’s. Wij doen de rest, zodat jouw bedrijf snel online staat en de online zichtbaarheid krijgt die het verdient.

Betaalbaar

Door onze efficiënte werkwijze en korte doorlooptijd bespaar jij onnodige kosten. Zo maken wij een Yellowebsite voor iedere ondernemer bereikbaar en betaalbaar.

Vormgeving door onze designers

Jouw website wordt vormgegeven in een professioneel jasje en aangepast aan jouw huisstijl. Een website met een uitstraling die je van professionele vormgevers verwacht.

Ondersteund door marketing experts

Het is belangrijk om jouw bezoekers wegwijs te maken op je website. Een gerichte indeling en de juiste button op de juiste plaats. Hier komen onze marketing experts in actie. Zij maken jouw website zoekmachine vriendelijk en conversiegericht. Dit kan zorgen voor meer (terugkerende) bezoekers en aanvragen.

Ontwikkeld door onze webdevelopers

Je wil jouw bezoekers niet laten wachten, onze webdevelopers zorgen ervoor dat je website op goede snelheid is en up & running blijft. Zij ondersteunen technisch bij de realisatie van jouw website.

Persoonlijk contact

Wij van Yelloweb vinden persoonlijk contact belangrijk. Dus geen vragen via tickets of moeilijke wegen. Korte lijnen, via de telefoon of e-mail met jouw eigen contactpersoon. Zodat we samen snel en efficiënt kunnen werken.

Het Yelloweb team staat voor je klaar

Ons team van designers en marketeers staat in de startblokken voor jouw nieuwe website. Met oog voor vormgeving, techniek en marketing, zodat jij je van je beste kant kan laten zien. Op een manier die past bij het ondernemen. Slim, efficiënt en doelgericht!

Bekijk alle diensten hier

Kun je ook hulp gebruiken bij het maken van geschikte invulling voor jouw website? Of wil je nog beter en professioneel zichtbaar zijn met jouw bedrijf? Ook daarvoor kun je de Yelloweb specialisten inschakelen.

Start een chat
Kan ik je helpen?
Stuur ons een bericht via whatsapp!